Tuotteet

Strandénien sukuseura myy sukukirjaa, suvun standaaria ja isännänviiriä. Oheisilla sivuilla on esitelty tarkemmin myytävät tuotteet. Tuotteiden myyntituotot käytetään sukukirjan kustannusten kattamiseen ja sukuseuran toiminnan ylläpitämiseen.

2 comments

 1. Hei,

  Huomasin, että vuonna 1935 syntyneet seuran jäsenet saivat suvun pöytästandaarin sukukokouksessa 27.6.15. Olin sukukokouksessa ensimmäisen kerran kuten myös serkkuni ja setäni Kauko Strandén (os. Kauko Strandén, Kyllikikinkatu 2 A 17, 53900 Lappeenranta). Setäni Kauko Strandén on syntynyt 27.5.1929 eli hän täytti toukokuussa jo 86 vuotta, mutta hän ei ole saanut suvun standaaria. Onko niin, että sitä ei voi saada vuosiltaan vanhemmat henkilöt, jotka ovat liittyneet seuraan 80-vuotispäivänsä jälkeen? Minua jäi asia vaivaamaan, kun kuulin myöhemmin, että sedälläni ei standaaria vielä ole.

  ps. Kiitos mukavasta päivästä Joensuussa.

  ystävällisin terveisin

  Merja Strandén

  1. Jos netistä katsoi ilmoituksen laitoin sinne alle vielä punaisella, että 1935 syntyneet jäsenmaksunsa maksaneet saavat Standaarin, ilmoittautua voi kokoukseen tullessa tai minulle!
   Vain yksi ihminen ilmoittautui. Niin me ilmoitettiin viime vuonnakin ja kyllä ne sai jotka ilmoittautui! 2014 oli ensimäinen mahdollisuus saadakakkaan, kun vaakuna hyväksyttiin Heraldisessa seurassa 2013.
   Se on meille sellainen ohjelmanumero sukukokoukseen ja kun ilmoittautuu varaamme standaareja. Myös lahjoiksi on hankkineet. Sukuviirejä, eli isännän viirejäkin on, mutta ne on myyntiin, kun kaikilla ei ole tankoa!

   Terv. Mauno Strandén
   maunoenator@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s