Tässä hiukan kommentteja 2015 sukukokouksesta!

27.6.2015 oli sukuseuramme vuosikokous Joensuussa ja kaikki meni loistavasti! 1 henkilö olisi voinut olla lisää ohjaamassa, kun 3 oli poissa normaalista määrästä. Sääkin parani kuin tilauksesta, no tilaushan oli tehty aiemmin ja säiden haltija toteutti toiveemme!

Sukuseuran varapuheenjohtaja Timo Ahvo avasi kokouksen ja siitähän se lähti kokous etenemään! Kokouksen puheenjohtajaksi  valitiin Tapio Mustonen, hänellä on hyvä rutinoitunut kokoustekniikka hallussa! Sihteeriksi valittiin Taina Strandén.

Kaksi uutta hallituksen jäsentä valittiin erovuorossa olleiden tilalle. Nyt hallituksella on harvemmin tapaamisia, kun sukukirja ja standaari ja sukuviiri ponnistus on takana päin! Erovuorossa olleet jäsenet oli olleet edistämässä myös näitä hankkeita! Irmalla oli kai kaikkein suurin työmäärä pitää tili ja jäsenkirjat ajantasalla! Nyt hänen tehtäviään jatkaa Taina.

Kymmenvuotisjuhlan paikaksi kannattaa etsiä paikka, jossa voi panna on paikka, jossa voi panna jalalla koreasti! Aplodeista päätellen Tapio Mustosen ehdotus sai runsaasti kannatusta, kaneettina oli, että pitää tanssitta muitakin kuin omaa vaimoa!

t: Mauno

Jätä kommentti